Disney’s Davy Crockett Ranch – Avengers première – Oad busreizen brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Eigen vervoer Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Disney’s Davy Crockett Ranch – Avengers première – Oad busreizen: meer details

Beschrijving: Midden in een bos van 57 ha. liggen de blokhutten van Disney’s Davy Crockett Ranch. Deze prachtige schuilplaats is alleen per auto bereikbaar. Het centrum van de Ranch doet denken aan een oud Western-stadje met een Saloon, een Trading Post, The Blue Springs Pool en nog veel meer. Sla je kamp op en geniet met het hele gezin. Dit dorp in de bossen ligt op ca. 5/10 min. autorijden van de Disney® Parken.Première van de Film Avengers: EndgameDisneyland Paris staat in teken van Marvel tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. Speciaal tijdens dit event is op dinsdagavond 23 april het Walt Disney Studios Park exclusief geopend voor de Avengers: Endgame première. Geniet dinsdagavond van de attracties en om middernacht ga je gezamenlijk naar de Gaumont bioscoop in Disney Village om als allereerste de nieuwste Avengers film te zien. De film zal Engelstalig zijn met Franse ondertiteling.

Categorie: Eigen vervoer Disney

Prijs: 355.00 EUR

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.