Droom jij ervan om je favoriete Disneyfiguren te ontmoeten? Dan kan in de magische wereld van het Disneyland Parijs park. Deze top bestemming is gelegen in Marne-la-Vallée, vlakbij Parijs. Het magische pretpark is heel gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het bestaat uit twee pretparken, een winkelstraat en zeven droomhotels.

Disneyland Parijs Park

Bij een bezoek een de magische Disneywereld kan je onder andere plaatsnemen op betoverende attracties.  Main Street USA is het centrale gedeelte in het park. Rondom zijn verschillende themagebieden opgebouwd. Elk met zijn attracties. Voor de allerkleinsten is er Fantasyland, een echt sprookjesland vol sprookjesattracties. Wil je echter de duistere geheimen kennen van de vele Disneyfilms? Dan ben je bij het Walt Disney Studios Park aan het juiste adres.

Uiteraard kan je niet vertrekken zonder een selfie bij het kasteel van Doornroosje. Het lichtroze kasteel met zijn blauwe daken is dè blikvanger van het park. Gegarandeerd kom je er Mickey Mouse, Donald Duck, Assepoester of een andere figuur tegen.

Misschien lijkt het sprookjespark wat overweldigend? Heel handig is de Disneyland app. Download hem en krijg zo een overzicht van het park en zijn shows.

Disneyland Parijs park mickey

Disneyland Parijs Culinair

In de Main Street USA heb je tal van restaurantjes. Je snuift er een 19e eeuwse Amerikaanse sfeer op. Je hebt er het Italiaanse restaurant Bella Notte,  Of smul lekkere koekjes en taartjes in Cookie Kitchen. Zin in een lekkere burger, ga dan naar Five Guys. Uiteraard kan je ook met je Disneyfiguren aan tafel zitten.

Overnachten in Disneyland Parijs

Er zijn bovendien zeven magische Disney hotels, elk met een specifiek thema. Deze zijn ook voorzien van alle comfort en liggen vlakbij het park. Bij een verblijf in het Disneyland hotel sta je onmiddellijk in het park. Zo hoef je geen tijd te verliezen. Daarenboven, als gast krijg je eerder toegang tot het park. Van magie gesproken!

Neem vlug een kijkje op de site en boek een voordelig verblijf in Disneyland Parijs park! Omwille van zijn 25e verjaardag zijn er scherpe en aantrekkelijke kortingen, ook voor de toegang tot het park. Boek je verblijf vandaag nog, ontvang bovendien leuke extra’s en vier mee!

Op slechts 6 kilometer van Disneyland Parijs ligt het gloednieuwe vakantiepark Villages Nature Paris. Op onze pagina vakantieparken in Frankrijk kan je nog meer parken vinden.