Disneyland Hotel ***** – Magisch Vuurwerkfestival? The Frozen Edition (435)

Disneyland Hotel ***** – Magisch Vuurwerkfestival? The Frozen Edition brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Eigen vervoer Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Disneyland Hotel ***** – Magisch Vuurwerkfestival? The Frozen Edition: meer details

Beschrijving: Geniet Van een 3 – daags autoarrangement in Disneyland Paris tijdens Disney? S Magisch Vuurwerk Festival – The Frozen Edition en beleef twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects! Disney Illuminations! Als ultieme afsluiting van een eerste magische dag kun je in het Disneyland Park genieten van een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie. DisneyIlluminations! Vertelt een ontroerend, magisch verhaal. Mickey Mouse neemt je mee op een avontuurlijke tocht langs de klassieke Disney sprookjes en nieuwe verhalen zoals Star Wars, Frozen en Pirates of the Caribbean. De adembenemende avondshow bestaat uit laserstralen, fonteinen en vuurwerk! De Disney figuren komen tot leven door projecties op de voorzijde van het Kasteel van Doornroosjeé n op de twee waterschermen aan beide zijden van het Kasteel. Naast al deze effecten, mag adembenemend vuurwerk niet ontbreken. Disney? S Magisch Vuurwerk Festival – The Frozen EditionOp de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculaire nieuwe licht – en geluidshow in het teken van Frozen. Kom naar de oevers van Lake Disney (bij Disney Village) en kijk je ogen uit bij deze ongelooflijke show die boven het meer beroemde scenes uit Frozen tot leven brengt. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.* De shows, parades en evenementen zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing uitgesteld of geannuleerd worden, met name in het geval van slecht weer.

Disneyland HotelIn dit Victoriaanse hotel breng je de nacht door in’elegantie’. Je waant je in een sprookjesachtige omgeving met een uitstekende service. Dit luxe hotel bevindt zich bij de ingang van het Disneyland® Park en ligt op ca. 3 min. Lopen van het Walt Disney Studios® Park.

(Indien u met meer dan 4 personen reist of 2 of meer kamers wilt boeken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547 201 552.

)Een impressie van het nieuwe seizoen Frozen Celebration:

Categorie: Eigen vervoer Disney

Prijs: 435 

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.