Disneyland Hotel ***** – Magisch Vuurwerkfestival brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Eigen vervoer Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Disneyland Hotel ***** – Magisch Vuurwerkfestival: meer details

Beschrijving: Geniet van een 3-daags autoarrangement in Disneyland Paris tijdens Disney?s Magische Vuurwerkfestival en beleef een spectaculaire avond vol vuurwerk en special effects!Disney?s Magisch VuurwerkfestivalOp de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Het kalme water reflecteert op een prachtige wijze de magie boven het water en de soundtrack zorgt voor een opbouwende spanning naar de grootse finale. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.*De shows, parades en evenementen zijn onderhevig aanwijzigingen en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing uitgesteld of geannuleerd worden, met name in het geval van slecht weer. Disneyland HotelIn dit Victoriaanse hotel breng je de nacht door in ‘elegantie’. Je waant je in een sprookjesachtige omgeving met een uitstekende service. Dit luxe hotelbevindt zich bij de ingang van het Disneyland® Park en ligt op ca. 3 min. lopen van het Walt Disney Studios® Park.(Indien u met meer dan 4 personen reist of 2 of meer kamers wilt boeken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547 201 552.)

Categorie: Eigen vervoer Disney

Prijs: 415 EUR

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.