Das Central Spa Hotel is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Das Central Spa Hotel: details

Beschrijving: Het enige 5 sterrenhotel in Sölden en een van de meest geliefde verblijfplaatsen om te gaan skiën in Tirol! Das Central Spa Hotel biedt faciliteiten van het hoogste niveau: een zeer uitgebreid wellnesscentrum, uiterst comfortabele en luxueus ingerichte kamers en een uitstekende gastronomische keuken die al verschillende keren door Gault Millau werd bekroond. Bovendien geniet je van dit alles binnen een ongedwongen en hartelijke sfeer. In zomer 2016 werd het hotel grotendeels verbouwd en werden de kamers gerenoveerd waardoor de uitstraling nog exclusiever is geworden!

aantal sterren: 5

Deze accommodatie krijg bovendien een score 10!

Gelegen in Sölden,  Oetztal in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.