Club Vacances Bleues Alpes d’Azur is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Club Vacances Bleues Alpes d’Azur: details

Beschrijving: In deze compleet gerenoveerde Club geniet je volop van alles wat je van een skivakantie kan verlangen. De shuttle bus van het hotel brengt je in amper 7 min tot aan de skiliften. Na het skiën kan je nog heerlijk relaxen in de ‘Espace Aquazur’ met overdekt zwembad, sauna en dampbad. En na het avondmaal geniet je van de thema-avonden en hotelanimatie.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8!

Gelegen in Serre-Chevalier Vallée,  Alpen – Zuidelijke Alpen in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.