Club Tuana Park Lycische Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar Lycische Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Club Tuana Park Lycische Kust vanaf een voordelige prijs van 711.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Club Tuana Park, kijk dan zeker en vast ook verder!

Club Tuana Park Lycische Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Club Tuana Park TR. Meer details over hun  naar Club Tuana Park vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Club Tuana Park
Gelegen in de regio: Lycische Kust
Gelegen in de stad: Fethiye
En het land: TR

Meer informatie over Club Tuana Park: Club Tuana Park is een 5 sterren accommodatie gelegen in Fethiye in Turkije. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.4. Club Tuana Park beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kindvriendelijk, kinderopvang, fitness, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 5 sterren

Richtprijs vanaf: 711.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.