Club Baia del Sole Calabrië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Calabrië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Club Baia del Sole Calabrië vanaf een voordelige prijs van 654.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Club Baia del Sole, kijk dan zeker en vast ook verder!

Club Baia del Sole Calabrië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Club Baia del Sole IT. Meer details over hun  naar Club Baia del Sole vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Club Baia del Sole
Gelegen in de regio: Calabrië
Gelegen in de stad: Ricadi
En het land: IT

Meer informatie over Club Baia del Sole: Villaggio Club Baia del Sole is een 4 sterren accommodatie gelegen in Ricadi in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.0. Villaggio Club Baia del Sole beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad buiten, restaurant, tennisbanen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 654.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.