Charme Hotel Alexander is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Charme Hotel Alexander: details

Beschrijving: Laat je zintuigen genieten tijdens een onweerstaanbaar verblijf in het sneeuwzekere skigebied Livigno. Het panoramische designrestaurant is een highlight, net als de gezellig ingerichte kamers en suites. Test het nieuwe en unieke lagunezwembad, met zijn heerlijk warme water. De combinatie van stijlvol genieten, een hartelijk onthaal en onmiskenbare Italiaanse flair maakt dit hotel tot een absolute aanrader.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.3!

Gelegen in Livigno,  Livigno in Italië

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.