Chalets du Bois Champelle Le Grand Massif is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Le Grand Massif, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Chalets du Bois Champelle Le Grand Massif vanaf een voordelige prijs van 146.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Chalets du Bois Champelle, kijk dan zeker en vast ook verder!

Chalets du Bois Champelle Le Grand Massif: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Chalets du Bois Champelle FR. Meer details over hun winter|wintersport naar Chalets du Bois Champelle vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Chalets du Bois Champelle
Gelegen in de regio: Le Grand Massif
Gelegen in de stad: Morillon
En het land: FR

Meer informatie over Chalets du Bois Champelle: Les Chalets du Bois de Champelle is een 4 sterren accommodatie gelegen in Morillon in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.4. Les Chalets du Bois de Champelle beschikt over de volgende faciliteiten: fitness, zwembad binnen, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, kleinschalig, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 146.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.