Chalets de la Ramoure [Aanbieding] is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Chalets de la Ramoure [Aanbieding]: details

Beschrijving: De comfortabele Chalets de la Ramoure liggen meteen aan de piste. Het centrum van Valfréjus bereik je na ca. 300 m.

De receptie met gratis wifi toegang bevindt zich in de Résidence La Turra, rond 100 m verderop. Hier kun je overigens gebruikmaken van het buitenzwembad (geopend van zondag tot vrijdag van 16.30 – 19.30 uur) en de sauna (geopend van zondag tot vrijdag van 16.30 tot 19.30 uur, alleen na aanmelding vooraf/reservering). Een gratis parkeerplaats per appartement in de vrije ruimte (na aanmelding vooraf en volgens beschikbaarheid) en een parkeergarage (tegen betaling) staan je ook ter beschikking. Na het skiën kun je je materiaal in de verwarmde kelder neerzetten.

Accommodatie

Prijs: 229.00 EUR

Gelegen in Savoie,  Valfréjus – La Norma – Aussois in Frankrijk

Afstand tot de piste 50

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.