Cerza Safari Lodge Basse-Normandië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Basse-Normandië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Cerza Safari Lodge Basse-Normandië vanaf een voordelige prijs van 118.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Cerza Safari Lodge, kijk dan zeker en vast ook verder!

Cerza Safari Lodge Basse-Normandië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Cerza Safari Lodge FR. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Cerza Safari Lodge vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Cerza Safari Lodge
Gelegen in de regio: Basse-Normandië
Gelegen in de stad: Hermival-les-Vaux
En het land: FR

Meer informatie over Cerza Safari Lodge: Cerza Safari Lodge is een 3 sterren accommodatie gelegen in Hermival-les-Vaux in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.6. Cerza Safari Lodge beschikt over de volgende faciliteiten: airco, koelkast, parkeerplaats, restaurant.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 118.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.