Dit vakantiepark van Center Parcs in Zuid-Holland is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf aan zee vlakbij één van de mooiste Noordzeestranden. Er is voor ieder wat wils. Bij CenterParcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Port Zélande (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Port Zélande (NL): accommodaties

Het park Port Zélande (NL) is een park gelegen aan het Grevelingen eer en het Noordzeestrand. Ideaal dus voor water- en strandsporten. Dit vakantiepark is gelegen in Zuid-Holland, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er zwemmen in het subtropische zwembad Aqua Mundo. Je speelt er in het nieuwe Water Playhouse en komt er van de spectaculaire glijbaan Turbo Tunnel. Bovendien zijn er ook heel wat water- en strandsporten. Zoals bijvoorbeeld surfen, zeilen,… Het is er ook ideaal om te duiken. Valt het weer wat tegen? Geen nood, dan is er de indoor actie. Zoals bijvoorbeeld Blacklight High Adventure en Cool Factor.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Deltapark Neeltje Jans of de Zeehondenopvang A Seal. Of wat dacht je van de 8e monumentenstad van Nederland: Zierikzee?

Je verblijft er in cottages die vernieuwde of gerestyled zijn. Je heb de keuze uit comfort, premium types. De VIP cottages hebben bovendien een privésauna. Daarnaast zijn er Mindervaliden cottages die uiteraard heel goed toegankelijk zijn voor rolstoelen. De Kindercottages hebben bijvoorbeeld een kamer met speelgoed.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Port Zélande (NL): het adres

Het adres van Center Parcs Port Zélande (NL) is:

Port Zélande 2
3253 MG Ouddorp
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Park in de kijker van de website Parkvakanties.