Dit vakantiepark van Center Parcs in Noord-Holland is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor dit verblijf aan zee en ga uitwaaien aan het Noordzeestrand. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort (NL): accommodaties

Het vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort (NL) is eventjes gaan uitwaaien aan het Noordzeestrand. Maar je kan er ook toerist zijn in de grote stad zoals Amsterdam. Daarnaast  valt er in het park zelf ook heel wat te beleven. Er zijn zoveel activiteiten voor zowel jong als oud dat jij je er geen moment zal vervelen.

Je verblijft er in cottages die verspreid liggen in de duinen. Je verblijft dus vlak aan het Noordzee strand. In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er naar de overdekte Beach Factory en de Aqua Mundo. Je kan er zelfs naar een film kijken van in het zwembad! Daarnaast zijn er nog een heleboel activiteiten voor kinderen. En helemaal nieuw is de Jump XL. Op het park is er zelfs een kinderboerderij. Ga jij de konijnen, geiten en andere dieren knuffelen?

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar de bruisende stad Haarlem. Of naar de badplaats Bloemendaal. Maar uiteraard mag de wereldstad Amsterdam ook niet ontbreken. Je kan ook altijd een partijtje golf spelen. De Open Golf Zandvoort ligt op slechts 10 minuten wandelen van het park.

Dit vakantiepark is gelegen in Noord-Holland, The Netherlands.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Park Zandvoort (NL): het adres

Het adres van Center Parcs Park Zandvoort (NL) is:

Vondellaan 60
2041 BE Zandvoort
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar de pagina Park in de Kijker van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.