Dit vakantiepark van Center Parcs in Nedersaksen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Dit verblijf aan zee ligt vlakbij de rustige Noordzeekust. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Park Nordseeküste (DE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Park Nordseeküste (DE): accommodaties

Bij het vakantiepark Center Parcs Park Nordseeküste (DE) ben je aan het juiste adres voor een vakantie in zuivere lucht. Je kan er bovendien genieten van oneindige vergezichten over het wad. Je verblijft er in één van de vele vernieuwde cottages of in het 4 sterren hotel.

Een verblijf in dit vakantiepark zal je niet vervelen! Je kan er bijvoorbeeld Wadlopen in het UNESCO Wereldnatuurerfgoed de Waddenzee. In het park zelf is er ook heel wat te doen. Zo kan je bijvoorbeeld van één van de waterglijbanen komen in Aqua Mundo. Of eventjes ontspannen in één van de sauna’s. Bovendien zijn er ook speeltuinen en is er volop animatie voor jong en oud.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je bijvoorbeeld naar het dierenpark en pretpark het Jaderpark. Voor meer cultuur kan je naar Bremen of de havenstad Bremerhaven. In Butjadingen vindt je bijvoorbeeld het eerste Duitse Baby strand. Dit strand van 250 m² met het fijnste zand ligt op slechts 1 kilometer van het park.

Dit vakantiepark is gelegen in Nedersaksen, Germany. Waar er bovendien heel wat te beleven valt voor een vakantie om nooit te vergeten.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Park Nordseeküste (DE): het adres

Het adres van Center Parcs Park Nordseeküste (DE) is:

Nordseeallee 36
D-26969 Tossens
Duitsland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar de pagina Vakantieparken in Duitsland van de website Parkvakanties.