Dit vakantiepark van Center Parcs in Nordrhein-Westfalen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de natuur. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland (DE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland (DE): accommodaties

Het park Park Hochsauerland (DE) is de plek om te wandelen in de zomer en te skiën tijdens de winter. Dit vakantiepark is gelegen in Nordrhein-Westfalen, Germany.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je hebt er de keuze uit wel 81 activiteiten! Je kan er mountainbiken. Of je gaat klimmen en klauteren in de langste speeltuin van Europa: Aventura. Uiteraard is er in de Aqua Mundo ook veel waterplezier mogelijk. Bovendien kan je op avontuur met Orry en zijn vrienden. Maar er is bovendien nog veel meer te beleven. Aan jou om te ontdekken!

Tijdens de winter zijn de heuvels ideaal voor wintersport. Het skigebied in Winterberg en Willingen zijn hier ideaal voor.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar één van de pittoreske stadjes of dorpjes in de omgeving.

Je verblijft er in volledig ingericht cottages, geschikt voor 2 tot 8 personen. Het luxe niveau kan je zelf kiezen. Je hebt comfort, premium en VIP. Waarbij in de VIP bijvoorbeeld een privésauna is. Bovendien zijn er in dit park ook nog mindervaliden cottages en kindercottages. Huisdieren zijn zeker ook welkom in de cottages.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland (DE): het adres

Het adres van Center Parcs Park Hochsauerland (DE) is:

Sonnenallee 1
59964 Medebach
Duitsland

Voor meer vakantieparken met ski mogelijkheden verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Wintervakantie in een vakantiepark van de website Parkvakanties.