Dit vakantiepark van Center Parcs in Rijnland-Palts is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in de natuur vlakbij de vulkaanmeren. Er is zeker en vast voor ieder wat wils. Bij CenterParcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Park Eifel (DE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Park Eifel (DE): accommodaties

Het park Park Eifel (DE) is gelegen midden in de natuur van Unesco Global Geopark. Een wandeling rond de oeroude, beboste vulkanische kraters is zeker de moeite waard! Dit vakantiepark is gelegen in Rijnland-Palts, Germany.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Er zijn heel wat spannende kinderactiviteiten. In de Kids Factory kan je muurklimmen, minikarten maar nog veel meer. Bovendien is er nog meer indoor speelparadijs. En uiteraard kan je er zwemmen in het subtropische zwembad Aqua Mundo. Aan jou om dit te ontdekken!

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar De Wilde dieren van Daun. Je kan er met de wagen door het park rijden, tussen de dieren. De meeste dieren zijn ongevaarlijk waardoor je ze zelfs kan strelen. Bovendien is er bij dit park een grote zomer rodelbaan. Hier kan je in sneltreinvaart naar beneden over de 800m lange rodelbaan.

Je verblijft er in volledig ingerichte cottages. Je kan kiezen uit 3 verschillende luxe niveaus, de Comfort, Premium en VIP. De cottages zijn bovendien geschikt voor een bezetting van 2 tot 8 personen.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Park Eifel (DE): het adres

Het adres van Center Parcs Park Eifel (DE) is:

Am Kurberg
D-56767 Gunderath
Duitsland

Voor meer vakantieparken in Duitsland verwijzen we jou dan ook graag door naar de pagina Vakantieparken in Duitsland van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.