Dit vakantiepark van Center Parcs in Saarland is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf aan het watersportmeer Bostalsee. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Park Bostalsee (DE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Park Bostalsee (DE): accommodaties

Het park Park Bostalsee (DE) is ideaal als je houdt van een sportieve vakantie en watersport. Je kan er bovendien ook fietsen en mountainbikes en het Nationaal Park Hunsrück-Hochwald. Dit vakantiepark is gelegen in Saarland, Germany.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er heel wat activiteiten doen die de adrenaline doen stijgen. Dan denken we bijvoorbeeld aan mini-Quad race en de High Adventure Experience. In de Aqua Mundo kunnen groot en klein zich amuseren in deze waterwereld met glijbanen tot wel 130 meter lang. Voor de golf liefhebbers zijn er 9-holes en 18-holes golfbanen. Maar de ligging is vooral ideaal als je houdt van watersport. Je kan er namelijk windsurfen, zeilen, waterfietsen,…

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar het natuurpark Saar-Hunsrück. Of gaan zomer rodelen  op de  Petersberg. Hou je meer van een stadsbezoek of winkelen, dan moet je absoluut naar Trier en Luxemburg.

Je verblijft er in volledig ingerichte cottages. Te kiezen uit 3 luxe niveaus, nl comfort, premium en VIP. Bovendien zijn er in dit park ook mindervaliden cottages te boeken. Daarnaast zijn er ook huisdieren welkom in de cottages. In de cottages kan je met 2 tot 10 personen verblijven.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Park Bostalsee (DE): het adres

Het adres van Center Parcs Park Bostalsee (DE) is:

Lindenallee 1
66625 Nohfelden
Duitsland

Voor meer vakantieparken waar honden welkom zijn verwijzen we jou graag door naar de pagina Met de hond op vakantie; van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.