Dit vakantiepark van Center Parcs in Drenthe is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een verblijf in dit prachtige natuurgebied, aan de Grote Rietplas. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Parc Sandur (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Parc Sandur (NL): accommodaties

Het park Parc Sandur (NL) is ideaal om uit te rusten aan een glinsterend meer. De ligging aan de Grote Rietplas is ideaal als je houdt van vissen, zwemmen en waterfietsen. Dit vakantiepark is gelegen in Drenthe, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er kiezen uit maar liefst 69 activiteiten. Bovendien is er ook een zwembad aanwezig. Daarnaast kunnen de kinderen op avontuur in Het Piratennest. In dit indoor speelparadijs kunnen ze klimmen en spelen in het ballenbad. Op het park zelf is er trouwens een kinderboerderij met konijnen, geiten en andere lieve diertjes.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Emmen. Of op expedie gaan naar Wildland Adventure Zoo ligt ook vlakbij. Bovendien kan je golfen in een 9-holes golfbaan. Wat dacht je van een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden? Je kan trouwens tegelijk met jouw cottage de Plopsa Meerdagenpas boeken. Zeker het overwegen waard!

Je verblijft er in vrijstaande cottages aan het water. Ga je voor een standaard verblijf? Of verkies je toch liever een kindercottage? Deze accommodatie heeft bijvoorbeeld aangepast kinder meubilair en kinderspeelgoed.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Parc Sandur (NL): het adres

Het adres van Center Parcs Parc Sandur (NL) is:

Sandurdreef 5
7828 AA Emmen
Nederland

Voor meer vakantieparken ideaal voor kinderen verwijzen we jou graag door naar de pagina Kindvriendelijke vakantieparken van de website Parkvakanties.