Dit vakantiepark van Center Parcs in Limburg is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een verblijf in de natuur, midden in het bos. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (NL): accommodaties

Het park Limburgse Peel (NL) staat synoniem voor eindeloze wandelingen en fietstochten midden in de natuur. Het ligt vlakbij het Nationaal Park De Grote Peel. Hier zijn er uiteraard veel wandel- en fietsroutes die je kan maken. Dit vakantiepark is gelegen in Limburg, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er naast wandelen en fietsen ook golfen. Er ligt namelijk een 18-holes golfbaan net naast het park. De kinderen kunnen ondertussen geitjes aaien op de kinderboerderij. Maar er is uiteraard ook een zwemparadijs Aqua Mundo met onder andere een golfslagbad. Hier kan je bovendien tijdens de zomer een duik nemen in het buitenzwembad met glijbanen.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar het populaire attractiepark Toverland. Je beleeft er een magisch avontuur  in de vele attracties. Je kan er zelfs een ritje maken in Troy. Dit is de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Tickets kan je voordelig kopen op Pretparkticketskorting.

Je verblijft er in (half-)vrijstaande comfort en vip cottages. De VIP cottages zijn reeds vernieuwd. Ze beschikken bijvoorbeeld over een privésauna en / of bubbelbad. Uiteraard zijn huisdieren ook welkom bij Center Parcs!

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel (NL): het adres

Het adres van Center Parcs Limburgse Peel (NL) is:

Peelheideweg 25
5966 PJ America
Nederland

Voor meer vakantieparken waar honden welkom zijn, verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Met de hond op vakantie van de website Parkvakanties.