Center Parcs Limburgse Peel (135.00 EUR)

Center Parcs Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel, een vakantiepark in Nederland is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel Nederland gelegen aan de Limburg. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Center Parcs Limburgse Peel Nederland 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Nederland een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Center Parcs Limburgse Peel
Stad: America
Regio: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving: Op naar de Limburgse heide voor een heerlijke vakantie. Midden in de bossen ligt hier Center Parcs Limburgse Peel. Geniet vanuit je eigen vernieuwde bungalow van de prachtige bosrijke omgeving. Of blijf je liever op het park? Dat kan natuurlijk ook want er is genoeg te doen om je uren te vermaken. Wat dacht je van het heerlijke suptropische zwemparadijs met interactieve glijbaan of daag je iedereen uit voor een potje bowlen. Wat het ook wordt, de vakantie is altijd te kort.

Prijs vanaf: 135.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating:  /10
Extra: Suptropisch zwemparadijs

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.