Dit vakantiepark van Center Parcs in Lotharingen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de natuur midden in een 58 ha groot bos. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Les Trois Fôrets (FR) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Les Trois Fôrets (FR): accommodaties

Het park Les Trois Fôrets (FR) is met z’n allen genieten van verdiende luxe in een indrukwekkend oerbos. Je verblijft er in gethematiseerde cottages met 3 unieke en originele ervaringen voor het ganse gezin. Hou je van wellness, dan zijn er exclusieve cottages met een stijlvolle inrichting voor een wellness verblijf.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er naar het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo met zijn super spectaculaire waterglijbaan. Dit is trouwens de grootste glijbaan van Center Parcs. Hij is maar liefste 12 meter hoog en 190 meter lang. Hou je het liever iets rustiger. Dan kan je met de kinderen naar de kinderboerderij. Ze kunnen er geiten, kippen, konijnen, eenden knuffelen. Maar er is uiteraard nog veel meer. Kortom, aan jou om te ontdekken!

Voor tieners is er ZE Place. Dit is een multifunctionele plek waar ze terecht kunnen voor de nodige adrenaline. Er zijn heel wat activiteiten te doen om hun grenzen te verleggen.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Nancy. Het Stanislasplein en de kathedraal van Straatsburg zijn ook zeker een bezoekje waard. Dit vakantiepark is gelegen in Lotharingen, France.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Les Trois Fôrets (FR): het adres

Het adres van Center Parcs Les Trois Fôrets (FR) is:

Rue de Bertrambois 1
57790 Hattigny
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar de pagina Populaire vakantieparken van de website Parkvakanties.