Dit vakantiepark van Center Parcs in Champagne-Ardennen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een in de prachtige natuur van de Loirestreek. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Les Hauts de Bruyères (FR) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Les Hauts de Bruyères (FR): accommodaties

Het park Les Hauts de Bruyères (FR) is genieten van de natuur en de sprookjesachtige kastelen van de Loire. Dit vakantiepark is gelegen in Champagne-Ardennen, France.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er kiezen uit maar liefst 82 activiteiten. Uiteraard kan je op de wildwaterbaan in de Aqua Mundo. Of de kinderen volgen een Circus workshop. Hier kunnen de kinderen, onder begeleiding van professionals, echte circuskunsten leren. Daarnaast heeft de Grote Action Factory een heleboel indoor activiteiten voor zowel jong als oud. Je kan er zelfs pony rijden en verzorgen in de kinderboerderij. Of ga klimmen in de Kids High Adventure. Maar er is meer, veel meer! Aan jou om dit allemaal te ontdekken.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je op kastelen bezoek naar Château de Chambord of Château de Beauregard. Op 60 km van het park ligt ZooParc de Beauval. Een dierenpark met heel wat unieke dieren zoals witte tijgers, reuzenpanda’s en witte leeuwen.

Je verblijft er in cottages van 4 tot 12 personen. Je kan het niveau van de cottages kiezen, variërend van comfort, over Premium naar VIP. Waarbij de VIP cottages over bijvoorbeeld een privé sauna beschikken.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Les Hauts de Bruyères (FR): het adres

Het adres van Center Parcs Les Hauts de Bruyères (FR) is:

Rue Lamotte
41600 Chaumont-sur-Tharonne
Frankrijk

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar de pagina Vakantieparken in Frankrijk van de website Parkvakanties.