Dit vakantiepark van Center Parcs in Haute-Normandië is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een verblijf in de natuur in het hart van Normandië. Er is voor ieder wat wils. Bij CenterParcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Les Bois-Francs (FR) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Les Bois-Francs (FR): accommodaties

Het park Les Bois-Francs (FR) ligt op slechts 1,5 uur van Parijs. Dit vakantiepark is gelegen in Haute-Normandië, France.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! De kinderen kunnen zich amuseren in de kids club, in de indoor speeltuin Baluba, op de kinderboerderij of in het subtropische zwembad. Maar er is uiteraard nog veel meer. Als je van golf houdt dan is er voor jou het 9-holes golfbaan met een schitterend uitzicht op het kasteel.

Je verblijft er in prachtige cottages, ook ingericht volgens jouw wensen. De vernieuwde Pagode cottages halen de natuur binnen. Bij de Pony Cottages bijvoorbeeld kan je vanop je terras de kinderen in de gaten houden als ze hun pony verzorgen.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Naturama Le Bois des aigles, waar je meer dan 30 soorten roofvogels kan ontdekken. Of beleef een speciale ervaring bij het bezoek aan de Bohin Fabriek. Dit is de laatste nog actieve naaldenfabriek. De chocoladeliefhebbers kunnen dan weer naar Het chocolatrium van Damville.

Puur relaxen doe je in de sauna met Turks stoombad. Er zijn unieke wellness-faciliteiten met een groot aanbod aan behandelingen en massages.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Les Bois-Francs (FR): het adres

Het adres van Center Parcs Les Bois-Francs (FR) is:

Les Barils
27130 Verneuil-sur-Avre

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Vakantieparken in Frankrijk van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.