Dit vakantiepark van Center Parcs in Ardennen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de . avontuurlijke Ardennen. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Les Ardennes (BE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Les Ardennes (BE): accommodaties

Het park Les Ardennes (BE) is de perfecte mix van actie, avontuur met rust en ontspanning. Dit vakantiepark is gelegen in Ardennen, Belgium.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er bijvoorbeeld met de e-bike of mountainbike op ontdekking in het groene Ardennen. Het is een veelzijdige regio met zowel natuur als pittoreske dorpjes. Op het park kan je uit de bol gaan in de Aqua Mundo. Je kan er bijvoorbeeld tegen elkaar racen in de glijbanen. Daarnaast kan je op avontuur met Orry en zijn vrienden. Of je gaat de geitjes knuffelen op de kinderboerderij. Maar er is uiteraard veel meer. aan jou om te ontdekken!

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar het pretpark Plopsa Coo. Of je kan gaan griezelen in Vielsalm bij Maison du Pays de Salm.

Je verblijft er in volledig vernieuwde cottages. Je kan er cottages boeken en kiezen uit 3 niveaus. Zo is er comfort, Premium en VIP. Waarbij je in de VIP cottages ook beschikt over een infrarood sauna. Uiteraard zijn huisdieren welkom in de cottages van Center Parcs. Je betaalt hier wel een toeslag voor.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Les Ardennes (BE): het adres

Het adres van Center Parcs Les Ardennes (BE) is:

Rue de la Grotte 12
6690 Vielsalm
België

Voor meer vakantieparken in België verwijzen we jou dan ook graag door naar de pagina Vakantieparken in België van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.