Center Parcs Les Ardennes (90.00 EUR)

Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes, een vakantiepark in België is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Center Parcs Les Ardennes België gelegen aan de Ardennen. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Center Parcs Les Ardennes België 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in België een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Center Parcs Les Ardennes
Stad: Vielsalm
Regio: Ardennen
Land: België

Omschrijving: De bosrijke heuvels van de Ardennen staan bekend om actie en avontuur. Maar wist je dat je ook heerlijk tot rust kan komen in deze prachtige natuurlijke omgeving? Zo kan je naast het kanoën, mountainbiken en klimmen in de bomen ook heerlijk een rustige wandel- of fietstocht maken. Bezoek de schilderachtige dorpjes in de omgeving of ga juist de uitdaging aan door de avonturier in jezelf te vinden. Ook op het park verveel je je geen moment. Er is een subtropisch zwemparadijs met dubbele glijbaan om lekker actief te zijn en ter ontspanning neem je een lekker kopje koffie op het park. Kortom, een complete vakantie middenin de Ardennen!

Prijs vanaf: 90.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating:  /10
Extra: Verblijf tussen de bosrijke heuvels van de Ardennen

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.