Dit vakantiepark van Center Parcs in Poitou-Charentes is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een verblijf in de natuur in de regio Vienne. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Le Bois aux Daims (FR) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Le Bois aux Daims (FR): accommodaties

Het park Le Bois aux Daims (FR) ligt in het kloppende hart van de natuur. Het ligt dichtbij de oude stad Poitiers en de wijngaarden van Anjou-Saumur. Dit vakantiepark is gelegen in Poitou-Charentes, France.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Hebt er keuze uit 84 activiteiten. Je kan er glijden van de glijbanen in het subtropische Aqua Mundo. Of relaxen in de uitstekende wellness-faciliteiten. Op het park kan je bovendien een natuurpad volgen waarbij je herten,vossen, dassen, wilde zwijnen en verschillende soorten vogels kan zien. Tieners kunnen terecht in de HongOuts. De hotspot voor tieners en de plek die absoluut verboden is voor ouders. Maar er is nog meer, veel meer. Kortom aan jou om te ontdekken.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar de oude stad Poitiers gaan. De Abdij van Fontevraud ligt slecht op 15 minuten rijden van het park. Iets ver weg, maar zeker ook de moeite is Futuroscope.

Je verblijft er in luxueuze en comfortabele cottages. Het is bovendien zelfs mogelijk om te verblijven in de bijzondere boomhuizen. De accommodaties variëren wat betreft bezetting. Je kan namelijk een verblijf boeken van 4 tot 12 personen. Huisdieren zijn ook hier uiteraard heel erg welkom.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Le Bois aux Daims (FR): het adres

Het adres van Center Parcs Le Bois aux Daims (FR) is:

Route des Trois Moutiers
86120 Morton
Frankrijk

Voor meer vakantieparken in Frankrijk verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Vakantieparken in Frankrijk van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.