Dit vakantiepark van Center Parcs in Limburg is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een in de natuur vol jungle-avonturen en spanning. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos (NL): accommodaties

Het park Het Heijderbos (NL) is ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden door de duinen en vennen. Het ligt namelijk aan het Nationaal Park De Maasduinen. Dit vakantiepark is gelegen in Limburg, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er kiezen uit 87 activiteiten. Probeer bijvoorbeeld te ontsnappen uit de Escape Room. Of race door de snelste wildwaterbaan in de Aqua Mundo. Wat dacht je anders nog van de High Adventure Experience? Bij slecht weer kan je ook altijd terecht in de indoor speeltuin Action Factory.

Voor pure ontspanning kan je een gezichtsbehandeling, een Hot Stone massage of de Fish Foot Spa eens uitproberen.  Kies bijvoorbeeld voor een duo behandeling of voor een luxe verwen arrangement in het Arovite Wellness & Beauty Center.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Zoo Parc Overloon. Voor meer cultuur is een bezoek aan de gezellige stadskern van Gennep een optie. Of wat dacht je van nog meer magie in het pretpark Attractiepark Toverland.

Je verblijft er in cottages, midden in de natuur gelegen. Deze zijn geschikt voor een bezetting van 2 tot 11 personen. Kies je een Comfort of een Premium cottage met nog meer gemak. Of wil je jezelf verwennen met een privésauna in een VIP cottage? Avonturiers overnachten bovendien tussen de flamingo’s in een Jungle Cabana. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld de Kindercottages met een eigen speelkamer. In een Eden cottage lopen binnen en buiten in elkaar over. Kortom aan jou de keuze! Bovendien zijn honden er welkom.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos (NL): het adres

Het adres van Center Parcs Het Heijderbos (NL) is:

Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Park in de Kijker van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.