Dit vakantiepark van Center Parcs in Limburg is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de natuur, in de Limburgse Kempen. Er is voor ieder wat wils. Bij CenterParcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Erperheide (BE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Erperheide (BE): accommodaties

Het park Erperheide (BE) is het perfecte park om met kinderen op ontdekking te gaan. Het ligt ook midden in de groene bossen van Belgisch Limburg. Dit vakantiepark is gelegen in Limburg, Belgium.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er spelen en zwemmen in het subtropische Aqua Mundo. De kleintjes kunnen er springen en spelen in het vernieuwde indoor speelparadijs Baluba. Bovendien kan je er dieren knuffelen op de grote kinderboerderij. Wat dacht je ervan om je eigen pony te verzorgen tijdens een Pony vakantie. Of ga er op safari in de speciale Kids Safari Jeeps. Je hoort het al. Bij dit vakantiepark wordt het moeilijk kiezen uit de 93 activiteiten.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je een bezoekje brengen aan Plopsa Indoor Hasselt. Of je maakt een wandeling in de Lommelse Sahara.

Je verblijft er in volledig ingericht cottages midden in het bos. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Je hebt de keuze uit de comfort cottage. Voor meer comfort is er de premium cottage. Heb je graag een privésauna, kies dan de VIP cottage. Maar het is ook mogelijk om te verblijven in een Pony Cottage! Verder zijn er ook nog mindervaliden cottages en kindercottages.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Erperheide (BE): het adres

Het adres van Center Parcs Erperheide (BE) is:

Erperheidestraat 2
3990 Peer
België

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Populaire vakantieparken van de website Parkvakanties.