Dit vakantiepark van Center Parcs in Limburg is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de natuur aan twee grote meren. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs De Vossemeren (BE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs De Vossemeren (BE): accommodaties

Het park De Vossemeren (BE) grenst aan het natuurgebied Bosland, met de uitgestrekte Sahara van Lommel. Dit vakantiepark is gelegen in Limburg, Belgium.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er kiezen uit zowaar 111 activiteiten! Op de twee grote meren kan je watersporten doen, zoals waterski, flyboarden. In het subtropische zwembad Aqua Mundo kan je van de megaglijbaan glijden. Bij slecht weer zijn er de indoorspeelwerelden Discovery Bay en Action Factory, vol avontuur en spanning. Kinderen kunnen er mee de dieren verzorgen. Grotere kinderen kunnen terecht in de HangOuts. Dit is een hotspot voor tieners waar ouders niet welkom zijn. Maar er is nog veel meer. Aan jou om te ontdekken. Kortom in dit vakantiepark zal je je niet vervelen!

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar de Lommelse Sahara. Of Kabouter Plop bezoeken bij Plopsa Indoor Hasselt. Ook het natuurgebied Bosland ligt vlakbij.

Je verblijft er in cottages van 4 tot 8 personen. Er zijn de standaard cottages met niveaus van comfort, premium en VIP. Daarnaast zijn er ook kinder cottages. Deze hebben bijvoorbeeld aangepast meubilair en kinderspeelgoed. Ook hier zijn huisdieren welkom.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs De Vossemeren (BE): het adres

Het adres van Center Parcs De Vossemeren (BE) is:

Elzen 145
3920 Lommel
België

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Park in de kijker van de website Parkvakanties.