Center Parcs De Vossemeren is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in België kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Center Parcs De Vossemeren: details

Beschrijving: Twee grote meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen! Buiten wachten het waterskiën en wakeboarden terwijl je indoor tropische piratenavonturen beleeft in de Discovery Bay. Wie durft er met ogen dicht van de megaglijbaan Monkey Splash? Deze ongelofelijk hoge en snelle glijbaan is te vinden in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 5.8!

Gelegen in Lommel,  Limburg – België in België

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.