Dit vakantiepark van Center Parcs in Noord-Brabant is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf aan twee grote meren. Hier kan je volop aan watersport doen. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs De Kempervennen (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs De Kempervennen (NL): accommodaties

Het park De Kempervennen (NL) is een park in de natuur waar je heel wat actie en avontuur kan beleven. Dit vakantiepark is gelegen in Noord-Brabant, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er gans het jaar door skiën en snowboarden in het Montana Snowcenter. Maar vooral ken ja genieten van de buitenlucht met de vele watersportactiviteiten. Dan denken we bijvoorbeeld aan waterski en duiken. Bovendien is er ook bij dit vakantiepark een subtropisch zwembad. Helemaal nieuw  is de Virtual Reality Experience. Maar je kan ook klimmen naar de top via 3D klimmuren of proberen te ontsnappen in de Escape Room. Er zijn zoveel boeiende activiteiten. Aan jou om dit te ontdekken.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar het groenste dorp van Nederland, namelijk Bergeijk. Of naar Valkenswaard waar ook heel wat te ontdekken is.

Je verblijft er midden in de natuur. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan cottages. Deze kunnen ook geboekt worden voor groepen tot 16 personen. Ook hier is er keuze tussen comfort, premium en VIP. Waarbij de VIP cottage oa over een privésauna beschikt. Maar er is meer. Hier kan je bijvoorbeeld ook in een luxe woonboot verblijven!

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs De Kempervennen (NL): het adres

Het adres van Center Parcs De Kempervennen (NL) is:

Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou graag door naar de pagina Park in de Kijker van de website Parkvakanties.