Dit vakantiepark van Center Parcs in Drenthe is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies je voor een verblijf aan zee in de natuur? Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte (NL): accommodaties

Het park De Huttenheugte (NL) is een echt kinderspeelparadijs. Het ligt bovendien in een rustgevende omgeving van het grote meer. Dit vakantiepark is gelegen in Drenthe, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er genieten van wel 84 activiteiten voor zowel jong als oud. Het subtropische zwembad Aqua Mundo is een echte topper. In de vernieuwde Action Factory heb je een interactieve midgetgolfbaan en trampolines. Maar er is nog veel meer. Op het mysterieuze eiland Adventure Island zijn er super activiteiten zoals een speeltuin, kinderboerderij, een vlot bouwen, en nog zoveel meer. Kortom, aan jou om te ontdekken.

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Plopsa Indoor Coevorden. Maar ook Kabouterland, Adventure Zoo WILDLANDS en het Boomkroonpad zijn maar een paar voorbeelden van uitstappen die je er kan maken. Hou je van historie? Kuier dan door de pittoreske straatjes van Coevorden.

Je verblijft er in compleet ingerichte cottages midden in de natuur. Je kan er kiezen tussen het comfort type of het premium type. Maar de VIP cottages hebben zelfs een privésauna. De cottages zijn geschikt voor een bezetting van 2 tot 8 personen.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte (NL): het adres

Het adres van Center Parcs De Huttenheugte (NL) is:

Reindersdijk 55
7751 SH Dalen
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou dan ook graag door naar de pagina Vakantieparken in Nederland van de website Parkvakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.