Dit vakantiepark van Center Parcs in Flevoland is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf aan het uitgestrekte Eemmeer. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs De Eemhof (NL) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs De Eemhof (NL): accommodaties

Het park De Eemhof (NL) is een vakantie vol avontuur en watersport met dat Mediterraans tintje. Dit vakantiepark is gelegen in Flevoland, The Netherlands.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Je kan er windsurfen en zeilen op het Eemmeer. Maar je kan er ook razen door de Turbo Twister in de Aqua Mundo. Tieners kunnen terecht in de HangOuts. de plek om bijvoorbeeld naar muziek te luisteren. Maar vooral een plek waar ouders niet welkom zijn. In de Action Factory heb je dan weer spanning en ontspanning. Er zijn in het park zowaar 101 activiteiten. Aan jou om deze verder te ontdekken!

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar het Dierenpark in Amersfoort. Of je gaat naar het Dolfinarium. Als je liever wat cultuur opsnuift is Hilversum misschien ook iets voor jou.

Je verblijft er in een mix aan cottages midden in de natuur. Deze zijn geschikt voor een bezetting van 2 tot 12 personen. Naast de standaard cottages comfort, premium en vip heb je nog een gamma aan verblijven. Zo zijn er de nieuwe generatie kindercottages. Er is een de mindervaliden cottage. Bovendien zijn er de huisdier- en rookvrij Cara cottages. Maar je kan ook verblijven in een woonboot, suites of hotelappartement.

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs De Eemhof (NL): het adres

Het adres van Center Parcs De Eemhof (NL) is:

Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen we jou graag door naar de pagina vakantieparken in Nederland van de website Parkvakanties.