Dit vakantiepark van Center Parcs in Nedersaksen is ideaal om de batterijen weer op te laden. Eventjes helemaal weg, voor een weekendje of een midweek. Kies voor een verblijf in de natuur vlakbij de wereldstad Hamburg. Er is voor ieder wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide (DE) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide (DE): accommodaties

Het park Bispinger Heide (DE) is de ideale mix van actie en ontspanning met het gezin. Het park is bovendien omringd door de Lüneburger heide. Dit vakantiepark is gelegen in Nedersaksen, Germany.

In dit vakantiepark zal je je niet vervelen! Er zijn maar liefst 99 activiteiten? Je kan er bijvoorbeeld raften op de wildwaterbaan van Aqua Mundo. Wil je graag het verhaal van Center Parcs kennen? Dan kan je hier achter de schermen meekijken. Je kan de geitjes knuffelen op de kinderboerderij. Maar je kan er ook meedoen met de Family Quiz Night. Bij slecht weer is er van het indoor speelparadijs Baluba. Deze is volledig in formule 1 stijl ingericht. Tieners kunnen terecht in de HangOuts. Een plek verboden voor ouders. Kom ze allemaal zelf ontdekken!

Trek je er graag een dagje op uit. Dan kan je naar Heide kasteel Iserhatsche. Helemaal ontspannen kan je in de Nature & Spa in Bispinger Heide.

Je verblijft er midden in de natuur. Er is bovendien een ruime keuze aan collages. Zo kan je een verblijf boeken in de comfort, premium of VIP uitvoering. Maar bovendien kan je ook verblijven in een kinder cottage, een mindervaliden cottage. Er zijn zelfs woonboten en boomhuizen!

Meer informatie

 

Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide (DE): het adres

Het adres van Center Parcs Bispinger Heide (DE) is:

Töpinger Strasse 69
29646 Bispingen
Duitsland

Voor meer vakantieparken in Duitsland verwijzen we jou ook graag door naar de pagina Vakantieparken in Duitsland van de website Parkvakanties.