Casitas Jofisa La Palma is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  La Palma, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Casitas Jofisa La Palma vanaf een voordelige prijs van 541.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Casitas Jofisa, kijk dan zeker en vast ook verder!

Casitas Jofisa La Palma: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Casitas Jofisa ES. Meer details over hun  naar Casitas Jofisa vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Casitas Jofisa
Gelegen in de regio: La Palma
Gelegen in de stad: Los Llanos de Aridane
En het land: ES

Meer informatie over Casitas Jofisa: Casitas Jofisa is een accommodatie gelegen in Los Llanos de Aridane in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.0. Casitas Jofisa beschikt over de volgende faciliteiten: parkeerplaats.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 1 sterren

Richtprijs vanaf: 541.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.