Casa In Maremma, een vakantiepark in Italië is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Casa In Maremma Italië gelegen aan de Toscaanse Kust. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Casa In Maremma Italië 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Italië een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Casa In Maremma
Stad: Scarlino
Regio: Toscaanse Kust
Land: Italië

Omschrijving: Zowel met kinderen als zonder is dit mooi aangelegde bungalowpark een aanrader. Neem een duik in het zwembad of ga met de kids een potje voetballen. Vanaf midden juni wordt er door de animatie veel georganiseerd zoals pooldance, karaoke en aquagym. Een dagje naar het strand? Reserveer dan alvast bij de receptie met korting je ligbedden.

Prijs vanaf: 87.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating: 5.7 /10
Extra: Vakantieplezier in Toscane

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.