Camping Solmar Costa Brava is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Costa Brava, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Solmar Costa Brava vanaf een voordelige prijs van 333.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Solmar, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Solmar Costa Brava: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Solmar ES. Meer details over hun Lastminutes naar Camping Solmar vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Solmar
Gelegen in de regio: Costa Brava
Gelegen in de stad: Blanes
En het land is Spanje.

Meer informatie over Camping Solmar: Camping Solmar is een 2 sterren accommodatie gelegen in Blanes in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.9. Camping Solmar beschikt over de volgende faciliteiten: koelkast, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 2 sterren

Richtprijs vanaf: 333.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.