Camping Parc de Fierbois Centre is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Centre, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Parc de Fierbois Centre vanaf een voordelige prijs van 581.00€ voor 9 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Parc de Fierbois, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Parc de Fierbois Centre: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Parc de Fierbois FR. Meer details over hun Lastminutes naar Camping Parc de Fierbois vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Parc de Fierbois
Gelegen in de regio: Centre
Gelegen in de stad: Sainte-Catherine-de-Fierbois
En het land: FR

Meer informatie over Camping Parc de Fierbois: Camping Parc de Fierbois is een 4 sterren accommodatie gelegen in Sainte-Catherine-de-Fierbois in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.7. Camping Parc de Fierbois beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, bar, fietsverhuur, koelkast, zwembad binnen, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, restaurant, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 581.00 EUR voor 9 nachten.
Aantal dagen: 10

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.