Camping le Tamerici Toscaanse Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Toscaanse Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping le Tamerici Toscaanse Kust vanaf een voordelige prijs van 126.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping le Tamerici, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping le Tamerici Toscaanse Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping le Tamerici IT. Meer details over hun  naar Camping le Tamerici vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping le Tamerici
Gelegen in de regio: Toscaanse Kust
Gelegen in de stad: Marina di Cecina
En het land: IT

Meer informatie over Camping le Tamerici: Camping le Tamerici is een 3 sterren accommodatie gelegen in Marina di Cecina in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.4. Camping le Tamerici beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, bar, fietsverhuur, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, restaurant, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 126.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.