Camping Lac de la Liez Champagne-Ardennen is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Champagne-Ardennen, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Lac de la Liez Champagne-Ardennen vanaf een voordelige prijs van 109.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Lac de la Liez, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Lac de la Liez Champagne-Ardennen: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Lac de la Liez FR. Meer details over hun  naar Camping Lac de la Liez vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Lac de la Liez
Gelegen in de regio: Champagne-Ardennen
Gelegen in de stad: Langres
En het land: FR

Meer informatie over Camping Lac de la Liez: Camping Lac de la Liez is een 5 sterren accommodatie gelegen in Langres in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.1. Camping Lac de la Liez beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, bar, kids club, zwembad buiten, restaurant, sauna.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 5 sterren

Richtprijs vanaf: 109.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.