Camping La Pinede Rhône-Alpes is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Rhône-Alpes, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping La Pinede Rhône-Alpes vanaf een voordelige prijs van 69.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping La Pinede, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping La Pinede Rhône-Alpes: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping La Pinede FR. Meer details over hun  naar Camping La Pinede vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping La Pinede
Gelegen in de regio: Rhône-Alpes
Gelegen in de stad: Excenevex
En het land: FR

Meer informatie over Camping La Pinede: Camping La Pinede is een 3 sterren accommodatie gelegen in Excenevex in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.1. Camping La Pinede beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, fietsverhuur, kindvriendelijk, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, speeltuin, kluisje, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 69.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.