Camping Korana Lika-Senj is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Lika-Senj, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Korana Lika-Senj vanaf een voordelige prijs van 92.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Korana, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Korana Lika-Senj: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Korana HR. Meer details over hun  naar Camping Korana vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Korana
Gelegen in de regio: Lika-Senj
Gelegen in de stad: Plitvica
En het land: HR

Meer informatie over Camping Korana: Camping Korana is een 2 sterren accommodatie gelegen in Plitvica in Kroatië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Camping Korana beschikt over de volgende faciliteiten: bar, huisdieren toegestaan, restaurant, kluisje, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 2 sterren

Richtprijs vanaf: 92.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.