Camping Bon Repos Costa del Maresme is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Costa del Maresme, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Bon Repos Costa del Maresme vanaf een voordelige prijs van 61.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Bon Repos, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Bon Repos Costa del Maresme: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Bon Repos ES. Meer details over hun  naar Camping Bon Repos vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Bon Repos
Gelegen in de regio: Costa del Maresme
Gelegen in de stad: Santa Susanna
En het land: ES

Meer informatie over Camping Bon Repos: Camping Bon Repos is een 3 sterren accommodatie gelegen in Santa Susanna in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.7. Camping Bon Repos beschikt over de volgende faciliteiten: fietsverhuur, kids club, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, restaurant, watersporten, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 61.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.