Camping Altomira Regio Valencia is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Regio Valencia, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Camping Altomira Regio Valencia vanaf een voordelige prijs van 60.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Camping Altomira, kijk dan zeker en vast ook verder!

Camping Altomira Regio Valencia: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Camping Altomira ES. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Camping Altomira vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Camping Altomira
Gelegen in de regio: Regio Valencia
Gelegen in de stad: Navajas
En het land: ES

Meer informatie over Camping Altomira: Camping Altomira is een 3 sterren accommodatie gelegen in Navajas in Spanje. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.9. Camping Altomira beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fietsverhuur, koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, kleinschalig, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 60.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.