Busreis Disney’s Hotel Cheyenne ** Pride brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Busreis Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Busreis Disney’s Hotel Cheyenne ** Pride: meer details

Beschrijving: Disney’s hotel Cheyenne is een klein stadje in het Wilde Westen dat je hart zal veroveren. Het hotel, op ca. 15 min. lopen van de Disney Parken, bestaat uit o.a. 14 houten huizen waarin de comfortabele kamers zich bevinden. De gebouwen hebben allemaal legendarische namen zoals ‘Sitting Bull’ en ‘Billy The Kid’ en zijn in Western stijl ingericht. ’s Avonds bij zonsondergang droom je weg bij de banjo-muziek in de Red Garter Saloon.Vier de diversiteit op de plaats waar dromen werkelijkheid worden. Disneyland Paris Pride heet iedereen van harte welkom om met z’n allen te genieten en feest te vieren in Disneyland Paris.Het Disneyland Paris Pride ticket geeft toegang tot het Disneyland Park op 6 juni 2020 van ca 20.00 uur tot ca 02.00 uur en is inclusief:? Een fantastische feestsfeer met volop fun en kleur, voor het eerst in het Disneyland® Park.? De kleurrijke Magical March of Diversity Parade.? Een danceparty met beroemde dj’s en bijzondere gastoptredens met o.a. MIKA? Een nieuwe kans om je favoriete Disney song te vertolken in de Disney Magic Lip-Sync-Along.? Ontmoetingen met Disney Figuren die magische momenten met je delen.? Een zeldzame kans om tot ’s avonds laat te genieten van spannende attracties.? En nog veel meer kleurrijke verrassingen!Programma is onder voorbehoud(Indien u met meer dan 4 personen reist of2 of meer kamers wilt boeken, dient u telefonisch contact met ons op te nemen T: 0547 201 552.)

Categorie: Busreis Disney

Prijs: 529 EUR

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.