Bungalows Kanegra Istrië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Istrië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Bungalows Kanegra Istrië vanaf een voordelige prijs van 45.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Bungalows Kanegra, kijk dan zeker en vast ook verder!

Bungalows Kanegra Istrië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Bungalows Kanegra HR. Meer details over hun car|autovakanties naar Bungalows Kanegra vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Bungalows Kanegra
Gelegen in de regio: Istrië
Gelegen in de stad: Umag
En het land: HR

Meer informatie over Bungalows Kanegra: Bungalows Kanegra is een 3 sterren accommodatie gelegen in Umag in Kroatië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.8. Bungalows Kanegra beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, discotheek, huisdieren toegestaan, speeltuin, restaurant, kluisje, tennisbanen, watersporten.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 45.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.