Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Hogenboom Vakantieparken. Deze parken liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Kortom bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat Bungalow Narvik in Winterswijk, gelegen in Buitenplaats in De Olden Bongerd, en de omgeving ervan nog meer te bieden hebben.

Meer informatie

Bungalow Narvik in Winterswijk Gelderland Nederland

Vlakbij de Duitse grens ligt dit rustige vakantiepark In Den Olden Bongerd. De omgeving is er ideaal om lange wandelingen en fietstochten te maken. In de omgeving van dit bungalowpark is ook heel wat te ontdekken. Zo kan je naar Winterswijk of Doetinchem. Met kinderen kan je naar de grote en immens populaire speeltuin, nl Megapret. Je kan er binnen- en buitenspelen en nog zoveel meer.

In dit vakantiepark zijn er twee types vakantieverblijven. Wij geven hierbij wat meer uitleg over het type: Narvik, de zespersoons bungalow, met uiteraard terras. De indeling van de woningen kan onderling wel wat verschillen. Daarnaast zijn huisdieren ook niet toegestaan.

Op het gelijkvloers is er de woonkamer met open keuken, een zit- en eethoek. Daarnaast is er ook een slaapkamer beneden met twee eenpersoonsbedden. Bovendien is er een badkamer met douche en wastafel. En ook een apart toilet. Het terras, voorzien van tuinmeubilair is gedeeltelijk overdekt.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. Bovendien heeft één van deze slaapkamers een balkon. Alle woningen hebben ook standaard een microgolf oven, flatscreen TV, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Parkeren de je bij de woning op de daarvoor voorziene parkeerplaats.

Deze accommodatie is ook te boeken voor 4 personen. Deze twee slaapkamers bevinden zich dan op de eerste verdieping.

Richtprijs vanaf 268.00 EUR

Het adres van Bungalow Narvik in Winterswijk

In Den Olden Bongerd bevindt zicht op het volgende adres:

Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk
Gelderland
Nederland