Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Hogenboom Vakantieparken. Deze parken liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Kortom bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat Bungalow Bongerd in Winterswijk, gelegen in Buitenplaats in De Olden Bongerd, en de omgeving ervan nog meer te bieden hebben.

Meer informatie

Bungalow Bongerd in Winterswijk Gelderland Nederland

Vlakbij de Duitse grens ligt dit rustige vakantiepark In Den Olden Bongerd. De omgeving is er ideaal om lange wandelingen en fietstochten te maken. In de omgeving van dit bungalowpark is ook heel wat te ontdekken. Zo kan je naar Winterswijk of Doetinchem. Met kinderen kan je naar de grote en immens populaire speeltuin, nl Megapret. Je kan er binnen- en buitenspelen en nog zoveel meer.

In dit vakantiepark zijn er twee types vakantieverblijven. Wij geven hierbij wat meer uitleg over het type: Bongerd’, de luxueuze woonboerderij, met uiteraard terras. De indeling van de woningen kan onderling wel wat verschillen. Daarnaast zijn huisdieren ook niet toegestaan.

Op het gelijkvloers vind je een ruime living met open keuken. Deze keuken heeft bijvoorbeeld een microgolf. Ook leuk is dat de eet- en zithoek rechtstreeks op het terras uitkomen. Sommige woningen hebben zelfs twee terrassen. De terrassen zijn bovendien voorzien van tuinmeubilair. Zo kan je zeker genieten op het terras bij mooi weer. Nog op het gelijkvloers is de berging, voorzien voor 2 fietsen. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is bovendien voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bovendien hebben alle woningen een flatscreen TV, microgolf oven, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Aan de woning kan je ook je wagen parkeren op de voorziene parkeerplaats.

Richtprijs vanaf 312.00 EUR

Het adres van Bungalow Bongerd in Winterswijk:

Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk
Gelderland
Nederland