Verblijf in één van de comfortabele bungalows van deze  Vakantieparken. Deze liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat de parken en de omgeving er nog meer te bieden hebben. Ontdek wat Vakantiepark Emslandermeer en de omgeving er nog meer te bieden hebben. Zo heeft dit park bijvoorbeeld zijn eigen binnenwater. Het beschikt over alle comfort en daarnaast zijn er nog veel meer faciliteiten aanwezig. Ontdek ook de standaard bungalow vakantiepark Vlagtwedde.

Meer informatie

Vakantiepark Emslandermeer Groningen

In vakantiepark Emslandermeer zijn er zeker voldoende ontspanningsmogelijkheden. Je kan er bijvoorbeeld golfen of kanoën. Of je kan op de visvijver vissen op karper. In de omgeving zijn er daarnaast ook mooie wandel- en fietswegen. Of wat dacht van een daguitstap naar Vesting Bourtange? Of misschien Wonderwereld Ter Apel?

Tijdens de schoolvakanties kunnen de kinderen deelnemen aan sport- en animatie activiteiten. Daarnaast kunnen ze spelen in de speeltuinen en op de speelvelden. Er kan uiteraard ook gezwommen worden. Het overdekte zwembad heeft bijvoorbeeld een apart kleuterbad. Er worden bovendien ook voorstellingen gegeven in het kindertheater.

Voor een hapje en drankje kan je beroep doen op een afhaalservice. Maar uiteraard zijn er ook restaurants aanwezig.

De Beauty- en Wellness faciliteiten in dit vakantiepark zijn er om jou zoveel mogelijk te laten genieten en ontspannen. Ze omvatten onder andere een infraroodsauna, een sauna een snelbruiner en Whirlpool.

Bungalow vakantiepark Vlagtwedde Groningen Nederland

Op het gelijkvloers is er de woonkamer met gratis WiFi en televisie. Er is een open keuken met koelkast met vriesvak en koffiezetapparaat. De badkamer is met douche. Er is een apart toilet. De berging heeft bovendien een oplaadpunt voor een elektrische fiets. Wat de slaapkamers betreft: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping. Elk met twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden. Je kan voor dit type ook voorkeuren boeken. Bijvoorbeeld: een ligbad, een microgolf oven, huisdiervrij / huisdieren toegestaan of dichtbij de centrum voorziening,…  Alle bungalows zijn daarbij voorzien van een tuin uitgerust met terras, tuinmeubilair en parasol. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De inrichting, indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

Richtprijs vanaf 185.00 EUR

Het adres van vakantiepark Emslandermeer

Laan Van Westerwolde 15
9541 ZA Vlagtwedde
Groningen
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.